MTB

Guidning & cykelskola

Åreskidsports cykelskola kan man boka oavsett om man är nybörjare eller erfaren cyklist. Vi hjälper dig att komma igång och visar hur våra cyklar fungerar. Det går bra att vara i grupp eller en familj. Ska man prova att cykla för första gången är det bra att få lite hjälp på traven samtidigt som vi är med och lär ut hur man ska stå, bromsa, etc. Vi guidar er till dom roligaste åken och ser till att er upplevelse blir riktigt bra.

Det enklaste är att boka sättet att boka vår cykelskola är att göra det i samband med att ni bokar er utrustning. Cyklar bokar man genom att ringa oss 0647-50119 eller via mail, info@areskidsport.se

Anledningen till att vi vill prata med er när ni bokar är att vi behöver veta lite om er, hur långa ni är och hur mycket ni väger samt om ni har tidigare erfarenhet av utförscykling. När vi har lite mer info väljer vi tillsammans ut en cykel som passar för det ni vill göra.

Åreskidsports cykelskola kostar 500kr för halvdag och 1000kr för en heldag.Man kan vara privatperson eller sällskap, priset är detsamma. Man samlas kl 10.00 på Åreskidsport för att prova ut utrustningen och sen går vi gemensamt till liften för en genomgång av cykeln. Sen börjar det roliga.

CykelGuide från Åre skidsport går bra att boka om man vill få en bra och snabb översikt över cyklingen på Åreskutan. Är man ett större sällskap eller en konferensgrupp får man snabbt en helhetsuppfattning med hjälp av en guide. Känner ni att ni skulle vilja cykla med gaspedalen i botten så kör vi såklart avancerade kurser för er som känner att tandskyddet inte är använt på ett tag. Priset är samma som cykelskolan. 500kr för en halv dag och 1000kr för en heldag. Priset är detsamma oavsett hur många ni är som cyklar.

Passa på att boka er Guide/Cykelskola när ni bokar era cyklar. Ni bokar era cyklar via mail info@areskidsport.se eller ring oss 0647-50119