Partners

Alpina landslaget. Freestyle.

Att hjälpa idrottare att förverkliga sina drömma är något vi brinner för. 2014 är året när Åre Skidsport klev in och blev sponsor åt det Alpina landslaget, freestyle. Åkarna kommer att få kontinuerlig hjälp med sin utrustning av Åre Skidsports erfarna personal.

Alpina landslaget. Ski Cross.

Åre Skidsport är sedan 2014 stolt sponsor åt det alpina landslaget i skicross. Åre Skidsport hoppas att kunna få bidraga med sin kompetens för att stärka landslaget och skapa förutsättningar för mer medaljer. Och leenden.

AGO Mitt i Åre

Hitta ditt boende genom Ago mitt i Åre. Med supertrevlig och kunnig personal hjälper gänget på AGO Mitt i Åre till att leta upp boendet för dig som passar dina behov under din vistelse i Åre. Självklart går det att boka in sig på aktiviteter genom Ago, så ställ frågan när ni kontaktar dom så hjälper dom till att krydda upplevelsen lite extra.

Mats Nilsson.  Ortopedskotekniker.  Olmedortopediska i  Uppsala.

Mats är en Ortopedtekniker från Uppsala som varit knuten till Åre Skidsport i fem år. Åre Skidsport har tillsammans med Mats utvecklat ett riktigt bra koncept med formgjutna inlägg till pjäxor och skor. Samarbetet har under åren utvecklats och vi gör idag sulor och inlägg till Svenska skidlärarlinjen,  Skiers Acrediters mentorer och delar av världseliten i friåkning samt alla kunder som köper pjäxor av oss i butiken.

Åre sport- och skidlärarlinje.

Åre Skidsport utbildar och föreläser hos Åre sport- och skidlärarlinje i kursen vintersportteknik om skid- och pjäxvård, försäljning, företagsutveckling och entreprenörsskap.  Åre Skidsport har sedan sju år ett nära samarbete med Åre sport- och skidlärarlinje där både lärare och elever på utbildningen fungerar som bollplank för Åre Skidsports personal.

 

Mattias Magnusson, Mountain Exclusive.

Mattias Magnusson är fjällguide i Åredalen med en förkärlek för skidtouring och offpist skidåkning. Mattias guidar alltifrån Skutan till Ottfjället och företaget har en klar äventyrs inriktning vilket gör att man kan vara säker på att upplevelsen kommer bli därefter, perfekt för dig som vill åka utanför pisten och se en sida av Åre fjällen de flesta inte sett.

Skiers Accredited.

Helhetslösningen för dig som vill bli en komplett skidåkare. Här jobbar man aktivt tillsammans med några av Sveriges bästa coacher och tränare inom alpin skidåkning, allt för att utveckla sin skidåkning så maximalt att man oavsett berg, plats eller underlag alltid har betongfast grund iform av teknik och skidkänsla att stå på.

Karolinen.

Ett Anrikt fjällhotell som har en av byn finaste utsikter över renfjället. Karolinen har länge varit en samarbetspartner till Åre Skidsport och tillsammans arrangeras både guidningar och skidtester.

Boka I Åre.

Tillhandahåller exklusiva lägenheter i centrala Åre, allt med en fantastisk, personlig service. Vill ni bo i lägenhet i centrala Åre finns det inga bättre att anlita!